Ohjatut liikuntaryhmät

Vakka-Suomen Selkäyhdistys ry järjestää viikossa kaksi jumppaa joihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Molemmat ryhmät sopivat kunnosta riippumatta kaikille. Tarkemmat ryhmien kuvaukset löydät alta. Muistathan aina liikkua oman kehosi rajoituksia kunnioittaen.

Pohitullin tuoliavusteinen jumppa

Paikka: Pohitullin peilisali, keskiviikkoisin 17-18

Tuolijumpassa teemme harjoituksia tuolissa, sekä tuolin avulla. Liikkuessa keskitymme paljon tasapainon kehittämiseen ja liikkuvuuden parantamiseen. Tunnilla jokainen työskentelee oman kunnon mukaan. Tällä tunnilla emme laskeudu lattialle jumppaamaan. Mukaan juomapullo.

Hinta: jäsen/ ei-jäsen 4€/ 5€

Ohjaaja: Niina Kemppinen

Viikaisten Selkäjumppa

Paikka: Viikaisten liikuntasali, tiistai klo 18:30-19:30

Tunnilla vahvistetaan tasapainoa sekä lihaskuntoa joko omalla painolla tai välineitä apuna käyttäen. Lopuksi vahvistamme vatsaa ja selkää lattialiikkeissä sekä palaudumme jumpasta noin 15 minuutin venyttelyllä. Mukaan oma alusta ja juomapullo.

Hinta: jäsen / ei-jäsen 4€/ 5€

Ohjaaja: Niina Kemppinen